sâmbătă, 20 februarie 2010

Români pentru români

"NU...Voi merge până la capăt oriunde ar fi acest capăt si vreau ca acest popor sa stie din ce in ce mai mult ce vrea si sa-si dea seama ce poate caci ii las o infaptuita mostenire Ţara Româneasca, Ţara Transilvaniei si Ţara Moldovei...pohta ce-am pohtit-o eu!!!"













Ei sunt ai noştri, oameni de seamă...Au început să dispară din cărţile de istorie, din dorinţa unora de a face uitată istoria acestui neam încercat. SUNTEM ROMÂNI!!! Chiar dacă aceasta nu este ţara pe care şi-au dorit-o ei şi nu au luptat pentru a o aduce în acest stadiu, eu încă mai cred că mai există o şansă pentru o Românie care sa nu fie târfa de centură a Europei, pentru o Românie de vulturi, pentru o Românie în care bătrânii sunt bine îngrijiţi, tinerii sunt acasă şi nu sclavi pentru străini, având perspective aici, cu străzi fără gropi, cu holde şi bogăţii pe care le-am avut cândva...Acum şi aici este momentul să facem ceva! Ajunge! Avem sufletul curat, demnitate, şi visăm la o Românie demnă de istoria ei! Haideţi să arătăm că ne pasă! Avem o responsabilitate faţă de cei dinaintea noastră care au crezut în noi!
O VIAŢĂ-AVEM, ROMÂNI, ŞI-O CINSTE! DEŞTEPTAŢI-VĂ!!!

15 comentarii:

  1. s-a intamplat ceva? vad un usor nationalism in postarea ta, o suparare.vremurile se schimba, uniunea europeana, in curand vom fi la comun cu toate, asa ca istoria indepartata ramane doar in inimi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Odata cu primavara sper ca sufletul sa-ti infloreasca ca un ghiocel... sa radieze ca un soare... sa ofere caldura si iubire... si, nu in ultimul rand, sa ramana mereu tanar. Un martisor mic si dulce pentru o fiinta deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult, dragii mei, pentru ganduri, pentru frumosul martisor, pentru clipe...Primavara este in sufletul meu si pace, si lumina...Domnul sa va binecuvanteze si sa va poarte pasii spre caile luminii...

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos reportajul,ai foarte multa rabdare,bravo.

    RăspundețiȘtergere
  5. interesant blog; bravo pentru postari

    RăspundețiȘtergere
  6. Anul Nou sa va aduca bucurie si speranta, iubire si intelepciune, sanatate si vise implinite!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate cea mai mare parte a romanilor nu mai ranjesc decat dupa zeul ban.Restul nu mai conteaza.
    Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!

    RăspundețiȘtergere
  8. Lant de rugaciune pentru Japonia! Azi la ora 22!!!

    http://mmarysplendoareaiubirii.blogspot.com/2011/03/lant-de-rugaciune-pentru-japonia-azi-la.html

    Dumnezeu sa va binecuvanteze!

    Pace si bine!

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumoasa noastra, Marin Camelia, redactor sef revista Aripi de Vis.
    http://tinypic.com/r/i3e9t5/6
    Poza sugestiva.

    RăspundețiȘtergere